okt
12

De Allekkerste Desserts van de Wereld


by admin
posted in Blog
No comments yet

We vinden het zo spannend! Het was altijd al een beetje een droom en een tijdje geleden zijn we dan toch echt begonnen met een e-kookboek met hulp van vriendinnetje Katrin. Zij schrijft al een paar jaar voor haar eigen kookblog www.katrinsfavorieterecepten.nl en heeft een hele eigen en verrassende kijk op gerechten. De perfecte samenwerkingspartner dus voor ons nieuwe kookboek met werelddesserts!

Het is al eerder gezegd, maar we komen uit een grote Surinaamse familie, wat sowiezo al een melting pot is van culturen, maar ook binnen de familie hebben we een enorme verscheidenheid aan nationaliteiten. Superleuk (en lekker), want zo hebben we al heel vroeg kunnen kennismaken met gerechten uit de verschillende keukens.

We hebben de allerlekkerste desserts verzameld (dat was niet makkelijk, want het zijn er echt héél veel) en daar een typische Lovelies-twist aan gegeven. Als je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief, ontvang je het kookboek rond eind december automatisch in je mailbox. En als je nog niet ingeschreven staat; snel doen! Dan word je ook op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes, (win)-acties en aanbiedingen! :o)

 

Collage 1Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment