• De Lovelies zusjes

    Welkom bij Lovelies ~ a sweet cookie & candy company! Lovelies wordt gerund door Shirley, Rabia en Shanaaz, drie zussen en best friends. Alle drie met hele verschillende karakters en interesses, maar met een gezamenlijke passie voor het bedenken en maken van zoete lekkernijen.

    In stilte ligt de kracht; en dat geldt zeker voor Shirley. Creatief en een pietje precies, de juiste mix van eigenschappen om de recepten van Lovelies te perfectioneren. Met haar opgeruimde karakter is ze bij Lovelies onmisbaar bij het scrapbooken van onze recepten en het dweilen van de keukenvloer. Shirley’s lievelingssmaak is de Milk & Tea Tasty met de aromatische smaak van Italiaanse amandelen.

    Rabia’s grootste talent ligt in haar veelzijdigheid en in haar eigenschap om zo’n beetje elk project dat haar voor de voeten komt met evenveel enthousiasme op te pakken. Na het behalen van haar Bachelor of Economics gebruikt ze nu haar kwaliteiten bij Lovelies voor afwassen en het exact op maat snijden van de zoethoutstokjes voor onze Fruit- en Chocsiqles. Haar “personal best”: onze macarons met de zoete smaak van sappige perziken.

    Shahnaaz is de baby van de familie. Na haar Bachelor of Economics heeft ze haar Masters in Rechten in Amsterdam behaald. Ze is een absolute perfectionist en zorgt ervoor dat al onze producten er volmaakt uitzien. Omdat ze ook begiftigd is met twee linkerhanden, bewaakt ze het productieproces dan ook het liefst zittend aan onze keukentafel. Natuurlijk onder het genot van een chai latte en een shortbread cookie met de delicate smaak van wilde rozen.

    theloveliessisters