sep
24

Het is weer herfst!


image
door admin
gepost in Blog
Nog geen reacties

Er is weer een nieuw seizoen aangebroken en dat betekent dat onze oude “zomerfoto’s “ plaats moesten maken voor gloednieuwe herfstfoto’s. Onze vriendinnetje Desiree (in het dagelijkse leven geen fotomodel, maar stewardess en eigenaresse van Wereldwimpers – www.wereldwimpers.nl) wilde gelukkig wel model staan.
En: we hebben het al een keer eerder gezegd, maar onze familie- en vriendenkring is een onuitputtelijke bron van fotografisch talent! ;o)

De foto’s zijn gemaakt in hartje Gooi, in het mooie Naarden-Vesting. Desiree woont daar en kent de plek op haar duimpje. De Vesting is een bastionstadje; het is dus helemaal ommuurd. En op die muren zelf zijn allemaal bomen gepland en fijne wandelpaden aangelegd. Een erg bijzonder stukje bos dus.

Het was zo koud en nat die dag (absoluut niet te vergelijken met het weer de week ervoor, toen we gewoon nog zonder jas ’s avonds over straat konden) dat we een gedeelte van de foto’s buiten hebben genomen, maar toen snel weer naar binnen zijn gegaan – lekker aan de warme chocomelk met slagroom en een koekje erbij. ;o)222656666Post Your Comment
Naam
Your E-mail

Comment