jun
29

Oosters Foodiefestival: de Pasar Malam in Eindhoven


image
door admin
gepost in Blog
Reageren uitgeschakeld

Het is alweer een behoorlijke tijd terug dat we voor het laatst op een (consumenten)beurs stonden, maar aankomend weekend, om precies te zijn op 3, 4 en 5 juli gaat het er weer van komen! Dan staan we namelijk met z’n drieën op de Pasar Malam in Eindhoven en we hebben er enorm zin in.
De Pasar Malam bestaat al jaren (waarvan de bekendste waarschijnlijk die van Den Haag op het Malieveld) en staat vooral bekend om de bijzondere Oosterse hapjes en gerechten die je er kunt proeven, ruiken en vooral ook kopen. De snackstands en restaurants hebben elk hun eigen specialiteit, echt een foodiefestival met een Oosters tintje dus.
Maar je vind er ook andere dingen zoals houtsnijwerk uit Bali, olieverf schilderijen, uit Thailand, zijden kleding uit China, leren spulletjes uit Afrika, verschillende geuren wierook, exotische vruchten en massage olie uit Azie.
En wil je een kijkje in je toekomst? Mystiek ontbreekt ook zeker niet en is te vinden bij de paranormale helderzienden.

Wij staan er zelf met een selectie van onze producten én we hebben wat nieuwe smaakjes die we speciaal voor de beurs gaan klaarmaken. Zoals bijvoorbeeld kokos/ananas macarons.
Zien we je daar? :o)

 Comments are closed.