jun
29

Oosters Foodiefestival: de Pasar Malam in Eindhoven


image
by admin
posted in Blog
Reacties uitgeschakeld voor Oosters Foodiefestival: de Pasar Malam in Eindhoven

Het is alweer een behoorlijke tijd terug dat we voor het laatst op een (consumenten)beurs stonden, maar aankomend weekend, om precies te zijn op 3, 4 en 5 juli gaat het er weer van komen! Dan staan we namelijk met z’n drieën op de Pasar Malam in Eindhoven en we hebben er enorm veel zin in.
De Pasar Malam bestaat al jaren en wordt op verschillende plekken in Nederland gehouden. De bekendste daarvan is waarschijnlijk de Pasar in Den Haag op het Malieveld.

Het staat vooral bekend om de bijzondere Oosterse hapjes en gerechten die je er kunt proeven, ruiken en vooral ook kopen. De snackstands en pop-up restaurants hebben elk hun eigen specialiteit, echt een foodiefestival met een Oosters tintje dus.
Maar je vind er ook andere dingen zoals houtsnijwerk uit Bali, olieverf schilderijen, uit Thailand, zijden kleding uit China, leren spulletjes uit Afrika, verschillende geuren wierook, exotische vruchten en massage olie uit Azie.
Ben je meer geïnteresseerd in het het mystieke en wil je een kijkje nemen in je toekomst? Of heb je een kwaaltje dat je op natuurlijke wijze wilt (laten) behandelen? Je kunt dan terecht bij het paranormale kruidenvrouwtje.

Wij staan er zelf met een selectie van onze producten én we hebben wat nieuwe smaakjes die we speciaal voor de beurs introduceren. Zoals bijvoorbeeld kokos/ananas macarons en onze Chocsiqles met witte choco en rozenlikeur.

Zien we je daar?

 Comments are closed.